top of page
præsentation

International præsentationsteknik

Lær at præsentere for et internationalt publikum

 

Kurserne i præsentationsteknik henvender sig typisk til specialister, som skal præsentere for et internationalt publikum.

 

På disse kurser kombineres interkulturel kommunikation med præsentationsteknik, således at kursisten får konkrete redskaber til at lave effektive, internationale præsentationer, som rammer målgruppen.

Hvad indbefatter international præsentationsteknik

International præsentationsteknik er afgørende i en globaliseret verden, hvor kommunikation på tværs af kulturer spiller en central rolle.

Evnen til at levere en overbevisende og effektiv præsentation på tværs af kulturelle grænser er et kerneelement i opbygningen af professionel troværdighed og succes.

 

Denne disciplin indbefatter evnen til at levere overbevisende og effektive præsentationer til et publikum fra forskellige kulturer og med forskellige baggrunde. 

På disse kurser lærer du at:

 • Kommunikere dine ideer klart og overbevisende på tværs af grænser

 • Opbygge tillid mellem dig og et globalt publikum

 • Tilpasse din stil og indhold til til forskellige forventninger og præferencer

 • Undgå misforståelser og kulturelle fejltrin, der kan skade dit omdømme eller forhold til interessenter

 • Forbedre dit professionelle image og troværdighed på det globale marked

Disse kurser fokuserer på at styrke dine færdigheder inden for præsentationsteknik, så du kan formidle dine budskaber effektivt og overbevisende på den internationale scene. 

Kurserne kan laves som 1-, 2- eller 3-dages kurser

 

Eksempler på kurser:

1-dags kursus

 • Introduktion

 • Hvad er målet med min præsentation?

 • Hvem er målgruppen?

 • Kulturforståelse - hvad betyder det for en international præsentation?

 • Personlig gennemslagskraft

 

2-dages kursus

 • Effektiv struktur i præsentationen

 • Inddragelse af publikum

 • Stemme og kropssprog

 • Øvelser

 

3-dages kursus

 • Den sidste dag bruger vi typisk på opsamling og øvelser, hvor kursisterne bliver optaget på video og får feedback på deres præsentationer.

Præsentationsteknik - præsenter for et internationalt publikum

 

Mange opfatter kommunikation som en blød værdi. Den tilgang holder ikke i erhvervslivet, hvor kommunikation er en essentiel del af den professionelle strategi. Professionel kommunikation skal altid målrettes det enkelte publikum, og hos Els-Com tilbyder vi målrettede og skræddersyede kurser, så du kan ramme den målgruppe, som du ønsker at påvirke med din kommunikation.

 

Der er mange muligheder for et kursus, der passer til behovet i din virksomhed eller organisation. Vi har specialiseret os i præsentationsteknik målrettet det internationale publikum og i særdeleshed det engelsk- og tysktalende publikum. Det tyske marked udgør en fantastisk mulighed for danske virksomheder og organisationer, og mange internationale organisationer anvender engelsk i dagligdagen. Kontakt os i dag, så vi sammen kan tilrettelægge det helt rigtige kursus, der gør dig eller dine medarbejdere i stand til at kommunikere professionelt på et helt nyt niveau.

 

Målrettet kursus i præsentationsteknik

Vores kurser er altid målrettet behovet i den enkelte organisation eller virksomhed. På den måde skaber vi værdi for de kunder, der henvender sig til os med særlige behov for effektiv kommunikationsstrategi og præsentationsteknik. Præsentationer i virksomheden eller organisationen kan kræve mange ressourcer, og du er naturligvis interesseret i at forvalte dine ressourcer bedst muligt. Vores kurser er målrettet specialister, der skal præsentere for et internationalt publikum, og her kombineres global kommunikation med præsentationsteknik, så kursisterne tilegner sig de professionelle kompetencer, der er nødvendige for at ramme den ønskede målgruppe.

 

 

Præsentationsteknik kurser skræddersyet dit behov

Hos Els-Com tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov, når vi tilrettelægger vores kurser. På den måde sikrer vi, at kurset skaber konkret værdi for den enkelte medarbejder, virksomhed eller organisation. Selvom kurserne tilrettelægges dit behov, er det muligt at give en række generelle informationer om de kurser, der udbydes igennem Els-Com.

 

Vi leverer typisk kurser i præsentationsteknik, der er målrettet et internationalt publikum på dansk, engelsk eller tysk. På kurserne berører vi typisk emner som: kulturforståelse, præsentationssprog, personlig gennemslagskraft, struktur, stemme og kropssprog. På den måde lærer vores kursister at holde den røde tråd i præsentationen, og hvordan man rammer den ønskede målgruppe. Der er altid et formål med kommunikation, og når du indleder et samarbejde med Els-Com, lærer du eller dine medarbejdere at målrette kommunikationen, så den skaber de ønskede resultater. Det skaber værdi for den enkelte virksomhed eller organisation, deres samarbejdspartnere og kunder.

 

Kurser i præsentationsteknik målrettet et internationalt publikum

Når man præsenterer for et internationalt publikum er kulturforståelse og tilpasset præsentationsteknik vigtigt, så budskabet går igennem til den målgruppe, man gerne vil ramme og påvirke med sin præsentation og kommunikation. Vi har lang erfaring på området, og den erfaring anvender vi, når vi tilrettelægger kurser for specialister, der skal formidle deres ekspertviden på effektiv vis. Globaliseringen har skabt en virkelighed, hvor organisationer og virksomheder ofte står overfor et internationalt publikum. Det medfører både begrænsninger og muligheder, og når du allierer dig med Els-Com lærer du eller dine medarbejdere at gribe mulighederne og styre udenom begrænsningerne, så budskabet kan kommunikeres til målgruppen på bedste vis. Dårlig eller mangelfuld kommunikation spilder ressourcer og kan skabe et dårligt indtryk af virksomheden eller organisationen. På et globaliseret og konkurrencepræget marked, bør kommunikationen altid målrettes det publikum, man gerne vil ramme. Det lærer du på vores kurser.

 

 

Kurser præsentationsteknik - kontakt os og hør mere

Kontakt Els-Com i dag, så vi sammen kan finde den helt rigtige strategi, der er målrettet dit eller dine medarbejderes behov for kommunikations- og præsentationsteknik. Vi har gjort det nemt at indhente uforpligtende tilbud, så du kan blive klogere på dine muligheder med professionelle kurser i præsentationsteknik, der er målrettet det internationale publikum.

 

Book kursus præsentationsteknik i dag

Vi tilbyder både firmakurser med flere deltagere og en-til-en kurser, der er målrettet den enkelte specialists behov. Et professionelt præsentationsteknik kursus kan både laves som 1-, 2- eller 3-dages kurser alt efter behovet i den enkelte virksomhed eller organisation. Kursets første dag omhandler formålet med præsentationen, definition af målgruppen, kulturforståelse og personlig gennemslagskraft. På andendagen går vi videre med punkterne fra første dag, som vi supplerer med krops- og stemmebrug samt øvelser. Hvis du vælger et 3-dages kursus, vil sidste dag bestå af opsamling og øvelser, der optages på video. Videooptagelserne giver unikke muligheder for personlig og målrettet feedback, der med garanti gør kursisten til en bedre kommunikatør.

 

Book I dag - så finder vi sammen det helt rigtige kursus.

bottom of page