top of page
Student Skrivning

Skræddersyede sprogkurser

Effektive sprogkurser - også online 

 

Kurserne henvender sig til kursister, som lægger vægt på effektiv undervisning med garanti for udbytte.

 

Ligesom en god økonom ikke er en person, som tilfældigvis kan lægge to-og-to sammen, er en god sprogunderviser heller ikke en, som tilfældigvis kan tale dansk, engelsk eller tysk.

Derfor er alle kurser baseret på uddannelse og erfaring.

Hvorfor vælge Els-Com's sprogkurser?

Generelt bidrager sprogkurser til at styrke en virksomheds globale konkurrenceevne, forbedre kommunikationen og styrke forretningsrelationer på tværs af kulturelle og sproglige grænser.

 • Alle kurser skræddersys.

 • Uddannelse og erfaring er omdrejningspunkt for alle sprogkurser.

 • Hos Els-Com lærer du ikke blot ordene, du lærer at bruge sproget korrekt i den konkrete situation.

 • Alle kurser kan laves som online sprogkurser, hvor vi bruger Teams, Zoom eller Skype.

 • Undervisningen er baseret på et solidt fagligt og pædagogisk fundament, som er opnået gennem uddannelse samt mange års erfaring.

 • Kurserne kombineres typisk med kulturforståelse og kommunikation.

Eksempler på kurser:

Onlinekursus i erhvervskorrespondance   
Kursisterne lærer at skrive effektive tekster, som rammer målgruppen.

Kursus i forhandlingssprog     
Ofte kombineres kulturforståelse og forhandlingssprog     
Korte, intensive forløb på 1-3 kursusdage

Kursus i markedskommunikation     
Ofte kombineret med kulturforståelse og evt. erhvervskommunikation
Hvordan rammer jeg målgruppen effektivt?

Skriftlig kommunikation - ofte online     
Lær at skrive effektive tekster som rammer målgruppen. 
Indholdet kan være mails, tilbud, svar på forespørgsler etc. for medarbejdere, som ikke til daglig sidder med erhvervskorrespondance. 

Samtaletræning for erhvervsfolk     
Typisk et kort, intensivt forløb
Samtaletræning giver kursisten / kursisterne selvtillid i forhold til at skulle tale med internationale kunder / samarbejdspartnere.

Kursus i akademisk skrivning
Et kursus som bliver tilrettelagt for akademikere, som skal skrive rapporter eller opgaver.
Dette kursus kan kombineres med korrekturlæsning af opgave.

Kursus i international jobansøgning
På disse kurser lærer du at skrive en effektiv, international jobansøgning.

Els-Com tilbyder sprogkurser på engelsk, tysk og dansk

I en globaliseret forretningsverden er evnen til at mestre nøglesprog som engelsk, tysk og dansk afgørende for erhvervsfolk, der stræber efter international succes. Els-Com tilbyder skræddersyede sprogkurser, der styrker dine færdigheder og åbner døre til globale forretningsmuligheder.

Hvorfor er sprogkompetencer vigtige for erhvervsfolk:

 1. Internationale forretningsrelationer:

 • Med Els-Com's engelsk kurser kan du kommunikere ubesværet og forhandle med internationale partnere, hvilket er afgørende for at opbygge vellykkede forretningsrelationer på globalt plan.

 • Behersk tysk og åbn op for en verden af forretningsmuligheder i Tyskland.

 • Danske sprogfærdigheder og kulturforståelse giver dig adgang til det danske samfund.

2. Globalt netværk og samarbejde:

 • Med vores sprogkurser får du ikke kun færdigheder i engelsk, tysk og dansk, du får også indsigt i kulturelle nuancer, der er afgørende for vellykket globalt samarbejde.

3. Karrieremuligheder og mobilitet:

 • Erhvervsfolk med stærke sprogkompetencer har adgang til en bredere vifte af internationale karrieremuligheder og er mere konkurrencedygtige på det globale arbejdsmarked.

4. Forbedret kommunikation og forhandling:

 • Vores sprogkurser styrker din kommunikation og forhandlingskompetencer, hvilket er afgørende for at lukke vigtige forretningsaftaler.

 

Skræddersyede læringsmuligheder hos Els-Com

 

Els-Com tilbyder erfarne undervisere, fleksible læringsmuligheder og branchespecifikt indhold, der er designet til at imødekomme erhvervslivets unikke behov.

 

Optimer dine forretningsmuligheder med sprogkompetencer fra Els-Com. Tilmeld dig et kursus i dag og positionér dig selv til international succes.

Sprogkursus

Står du overfor en situation på arbejdet, hvor engelsk eller tysk bliver en større del af hverdagen? Skal din virksomhed til at kommunikere internationalt, er det rart at kunne hente hjælp. Med et sprogkursus online fra Els-Com kan du ruste din virksomhed og medarbejdere til et mere internationalt arbejdsmiljø. Har du behov for at friske dit sprog op, tilbyder Els-Com kompetent sprogundervisning, der tilpasses dit niveau og ønskede mål. Vi står klar til at hjælpe med tysk sprogkursus online og engelsk kursus online. Vi tager udgangspunkt i din situation, og udformer et sprog kursus, der er skræddersyet til dig.

 

Et vigtigt led i at forberede virksomheden på overgangen fra dansk til international kommunikation, er at tage hånd om kommunikationen. Kom problematikker i forkøbet ved at ruste alle medarbejder til det skift, virksomheden står overfor. Det kan I gøre gennem et effektivt sprogkursus engelsk ved Els-Com, hvor I for eksempel kan få hjælp til at få styr på sprogkompetencer, international erhvervskommunikation og small talk. Så er I godt klædt på til at lade sproget flyde.

 

Hvad kan du forvente af et engelsk online kursus hos Els-Com? Det fortæller vi mere om her.

Gode redskaber til at lære engelsk

Lær engelsk online med kurser fra Els-Com. Du finder en bred palette af kurser, der indfører dig i kommunikation på tværs af grænser og kulturforståelse samt et større bedre ordforråd på engelsk. Med et kursus på engelsk fra Els-Com får du læring i, hvordan din kommunikation fremstår professionel. Du kan prøve kræfter med kurser, der er rettet mod henholdsvis erhvervskommunikation, global kommunikation, koncernsprog samt præsentationsteknik.

Sprogkurserne ved Els-Com er baseret på stor erfaring og faglighed, der bygger på et pædagogisk fundament. Du er derfor sikret høj kvalitet og effektiv læring.

 

Lær engelsk gennem online engelsk kursus

Når du skal lære et nyt sprog, kan det virke overvældende i starten, og det kan knibe med at finde tid og overskud til at møde op i et undervisningslokale. Den barriere vil vi gerne afskaffe hos Els-Com. Det skal være nemt og tilgængeligt for dig at møde op til dit sprogkursus, derfor tilbyder vi at afholde undervisningen som online sprogkursus. Vi tilbyder at sætte undervisningen op gennem Teams, Zoom eller Skype. Så skal du blot logge på og rette fokus mod undervisningen.

Vil du gøre det nemt og overskueligt for dig selv at lære et nyt sprog, lyder vores opfordring: Lær sprog online. Slip for et manglende overskud, når du blot kan sætte dig til rette foran computeren - uanset om det er på arbejdspladsen eller i dit eget hjem. Så kan du fokusere på undervisningen i et afgrænset tidsrum og slippe for at tænke på transport.

Du skal have det bedste udbytte af dit online kursus engelsk, derfor sørger vi for at inddrage alle i undervisningen, tage tid til spørgsmål og være opmærksomme på at engagere og motivere gennem skærmen.

 

Sprogkursus engelsk, tysk og dansk

Hos Els-Com tilbyder vi sprogkursus tysk, engelsk og dansk.

Vi tilbyder undervisning og sprog kurser, der tager form som online sprogkurser, workshops, foredrag og coaching for individuelle eller i grupper.

Fælles for kurserne er, at der er fokus på dit udbytte. Vi går op i, at undervisningen skal være effektiv og med garanteret udbytte for dig. Det er effektiv kommunikation, som kan ses på bundlinjen.

Kurserne kan også kombineres med undervisning i kulturforståelse og præstationsteknik. En øget kulturforståelse er gavnligt for at skabe indsigt i den kultur, der er med til at forme sproget. En god kulturforståelse vil bidrage til effektiv og professionel kommunikation. Kurserne i præsentationteknik er tiltænkt specialister, der ønsker at løfte sin præsentationteknik foran internationale publikummer.

 

Skal du som udlænding arbejde eller studere, og bo i Danmark, ønsker du måske at blive klogere på dansk kultur og sprog. Her kan Els-Com også hjælpe. Vi udbyder nemlig et dansk sprogkursus med fokus på kulturforståelse. Kurset retter sig specifikt mod udlændinge. I kurset arbejder vi på at gøre overgangen, til at leve i det danske samfund, så nem som muligt. Du får en generel introduktion til det danske samfund samt indblik i dansk kultur, virksomhedskultur, samfund og dansk historie.

 

Du er altid velkommen til at kontakte Els-Com for et tilbud på kurserne. Vi besvarer også gerne spørgsmål og vejleder i valg af kursus.

bottom of page